landet..

tjoohej, sen senast har det inte hänt mycket. Jag sitte i min säng på landet nu med min laptop i knät. Jag skulle egentligen kunna vara och cheera på Bagarmossens match, men nej.. jag skulle till landet. Japp! Jag får hoppas att det går bra ändå. Här på landet finns inte så mycket att göra, så det jag gör här är att titta på tv, datorn, spela gitarr och sånt, tråkigt i längden. Jag borde plugga lite, men jag orkar verkligen inte, jag har prov på måndag. Man behöver bara få G för att klara provet, men undrara om jag ens får det. Jaja, dethär var ju kul? nej men nu drar jag, puss på alla som inte är idjets!

superkväll, neverstore

hejsan! idag har jag haft det superkul! Ska väll inte försöka övertyga någon med att skolan var kul, men jag redovisade ett engelskasteg så jag är stolt, pissengelska. Redovisat två steg denhär veckan igen ;D. Jag skriver jäkkligt sakta nu för jag kom precis hem från kalla utomhus. Iallafall.. efter skolan drog jag och Malin hem till mig och åt, påvägen träffade vi Viktor och Hampus, blev endast ett hej. Vi åt korv med bröd och tittade på Christine och vänner, Christine är så kul att kritisera så det var vad vi gjorde. Vi drog sedan in till grönan, tog några åk lyssnade på förförbandet. Sedan kom Neverstore, Yes! in my hart, sitter just nu och lyssnar på dem med låten Stay Forever. När Neverstore var slut kom något annat band som vi inte hade någon lust med att lyssna på. Vi drog hem... men stannade i Långbro för att några kompisar hängde där. Jag vill bara säga att Jag, Malin, Lina och Vagge är så grymt bäst.. :D! Vagge är min favoritgrek. Jag, Malin och Lina drog till Tallåsvägen och väntade på bussen som skulle gå 03 över. Men den kom inte så vi tog 707an. Intressant att läsa om? självklart, alltid!.. höhö NOT! puss på magen, som vagge tar på!


finfint, mjau

jonna hall

Hejsan! Idag har jag sett på heroes, älskar den serien, vill bara se om och om igen. Idag har jag redovisat ett matte steg. Imorgon ska jag till gröna lund/ neverstore med Malin. Hoppas några mer ska med. Skriv om du ska! Har inte så mycket mer att skriva. Idag stannade jag kvar en timma i skolan och pluggade, gjorde lite matte och kurs. Efter det drog jag och Malin hem till henne en kortis, vi gick till Skärholmen och chekkade invignigen, drog lika snabbt som vi kommit dit. Jag har en älsklingsflashback låt. "Secondhand Serenade". Så kär i den. Underbart vacker. Hoppas vi ses på Neverstore


minnen från underbara


allt och inget

heejsan! kom precis ur dushen, vart på träning idag, första efter lovet (förutom matcherna). Kändes jättebra att börja träna igen, känner mig så "nyttig". Min kropp kommer inte holla med om det imorgon känns det som. Blir nog träningsvärk på högsta nivå, men får se det på den ljusa sidan.. (det är ljust ute.. som Erika säger), fast det är mörkt nu så det var väll ingen idé. Har börjat på en ny låttext, får se om den blir något vidare. Jag ska göra om min design, men det blir inte än, ni får vänta än ett tag. Nu är jag även jätteglad, för min mobil är förstörd.. så jag kan inte höra något någon säger när man pratar i telefon i den. Det kanske låter lite konstigt att jag är glad, men jag har längtat till att få en riktig andledning att få en ny mobil, så här har jag den! Ikväll ska jag ta det chill, kolla på scrubs, kanske 2 and a half men, om jag inte somnar innan det. Ska gå vidare nu, ha det sötnosar! :)

tråkigt

heej! sitter i min säng med laptopen i knät. Har inget att göra, och är jättetrött. Planerar att lägga mig tidigt ikväll, men blir nog inte så, blir aldrig så. Åhgud vad jag älskar The hives, dom är så himla bra på vad dem gör. Favoriterna just nu är nog "Die, Alright!" och "Won't Be Long". Lyssna! Jag borde nog egentligen öva inför engelska redovisningen imorgon, men pallar inte. Fördriver tiden med att lyssna på "Wont Be Long" och gör en liten test..:) tråkigt men jaja.. tidsfördriv

Vad heter du: Jonna
Vad har du på dig för kläder: Jeans från Cheep monday, tunika från Gina tricot, kofta från Only, halsband: present
När kysste du någon sist: evigheter sen.. :S
Vad lyssnar du på för musik: jag älskar rock med hela mitt hart
Har du snott någonting någon gång: nja.. äpplen från folks trädgårdar :D
Har du många vänner: jaa, det har jag nog
Vad heter din bästa vän: har massa bästavänner
Har du något husdjur: japp, :D min söta hund!
Var denhär bra: eeh, testet? nää!

the hives

Tjooo! :D eller tjafan som malin säger! Malin färgade ju som sagt håret på mej, blev bra! :) men pallade inte före efter så jaja.The Hives var bäst, gud vad jag är kär i det bandet. Jäkkla talangjävlar altså. Inte så mycket att skriva, men ska ta ett sov nu, så jag kommer upp imorgon så det är väll lika bra det. Bilder på hivsen kommer right här under.


kärlek, tryck på bilderna

RSS 2.0